Nieuws over plaatjesboek “Groeten uit Lemmer”

“De groeten uit Lemmer”. Ik heb gespaard voor de ouderen in Lemmer. De eenzame mens en de langdurig zieken die zelf geen boek bijeen konden sparen, zelf in lemmer geboren zijn, nog veel van die mooie tijd weten te vertellen. Heel veel mensen uit Lemmer hebben hun stickers bij mij ingeleverd, daarvoor hartelijk dank. De meesten hebben hun boeken ook bij mij kunnen vullen. Echter komt daar ook een einde aan. Want de aangeboden boeken door Jumbo Sjoerd de Jong Lemmer en stichting Oud Lemmer moeten worden gevuld. Het zijn er samen zo goed als 100 stuks. De enorme hoeveelheid aangeleverde stickers gaat een groot deel hier van vullen. De eerste start begint morgenmiddag bij Ijsvereniging Lemmer. Vanaf 13.30 uur zullen de stickers verspreid worden over een grote tafel en zal Boukje van Marten Coehoorn de eerste setjes van de collectie er uit halen.

U mag als u dat wilt uw resterende stickers thuis die u niet meer gebruikt voor uw boeken inleveren in het clubgebouw van de Ijsvereniging Lemmer. Afgeven mag wel. Stickers mee terug nemen niet. Dat kan pas weer als alle boeken gevuld zijn. Dan heeft u keuze uit de restanten.  laten we met zijn allen die 100 boeken vullen. Dan was het echt een gezellige sociale actie.

Weet u iemand die aan bovenstaand profiel zou voldoen en graag zo’n boek zou willen hebben? Dan mag u deze nomineren voor zo’n boek. Dat doet u door een mail te sturen naar info@lemsterglas.nl Het uitdelen van de boeken gaat in overleg met Jumbo Sjoerd de Jong Lemmer en Stichting Oud Lemmer. Ook gaan er boeken naar bijzondere locaties, waar uiteindelijk iedereen nog eens kan genieten van het boek, ik houd u op de hoogte.

En uh… niet vergeten die stickers in te leveren. Kan ook op Grote beer 71

Alie Winters via Facebook

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com